11 rahvusvahelist ettevõtet kirjutavad alla avatud kirjale vastupidavama, jõukama ja jätkusuutlikuma Euroopa nimel

11 rahvusvahelist ettevõtet allkirjastab avatud kirja vastupidavama, jõukama ja jätkusuutlikuma Euroopa toetamiseks - Euroopa rahastamine29. juunil avalikus kirjas ELile dikteeris tegevjuhi algatus Euroopa taastamiseks, reformimiseks ja vastupanuvõimeks põhimõtted ja soovitused, mis on kasulikud tugevama Euroopa lühiajalises ja pikaajalises ülesehitamises.

Liitumine plaaniga "Järgmise põlvkonna EL"

Mõned maailma suurimatest rahvusvahelistes ettevõtetes erinevates sektorites, kes on juba Pariisi lepingule alla kirjutanud, on allkirjastanud Euroopa Liidu Komisjonile adresseeritud avatud kirja, et vormistada oma pühendumus ELi järgmise põlvkonna plaanile.

11 kaasatud ettevõtet annavad tööd kokku 1,7 miljonile inimesele ja nende tulud ületavad 600 miljardit eurot. ELi komisjoni esitatud kava eesmärk on alustada lühiajalist majandust, aga ka luua tulevikupõlvedele vastupidava, digitaliseeritud, jõuka ja jätkusuutliku Euroopa perspektiiv.

Nõudlus aruka tööstuspoliitika raamistiku järele

Kirjas on loetletud mõned olulised põhimõtted, mis peaksid suunama Euroopa tulevasi poliitilisi valikuid. Tegevdirektori algatuse suund on suunatud digitaalsele ja tehnoloogilisele uuendamisele, et sujuvamaks muuta ja juba praegu toimivad protsessid läbipaistvaks.

Lisaks viivitamatute ennetavate meetmete ning tipptasemel ja jätkusuutlike maksureformide nõudmisele nõuavad allakirjutanud bürokraatlike takistuste kõrvaldamist erainvesteeringutele uute tehnoloogiate sektoris ning digitaaltehnoloogia ja jätkusuutliku rahastamise toetamist.

Lisaks viitavad nad uutele eeskirjadele, mis käsitlevad läbipaistvust seoses ELi algatuste ja tarneahelate jätkusuutlikkusega. Sisuline ja selge taotlus on, et Euroopa roheline kokkulepe põhineb intelligentsel tööstuspoliitika raamistikul, mis juhib eesmärkide saavutamiseks vajalikke struktuurimuutusi ja on seotud tööstuse ümberkujundamise tingimuste loomisega.

Kirjas mainitakse Covid-19 pandeemiast tulenevaid raskusi majandussektoris, rõhutades, kuidas see ei mõjuta negatiivselt jõupingutusi parema Euroopa ülesehitamiseks.

Taastuvenergia on tuleviku põhipunkt

Kirja üks põhipunkte puudutab energeetikasektorit, mida esindavad Enel ja e-on. Eelkõige toodi välja, et taastuvenergia võimsuse kiire laienemine on paljude teiste sektorite ümberkujundamise alus. Samuti on olemas rida, mille eesmärk on arukate elektrivõrkude tugevdamine ja elektrisõidukite laadimistaristu arendamise edendamine.

Enel Spa on Itaalia hargmaine energiaettevõte, mis on noteeritud börsil. Ettevõte tegeleb ökoloogiliste ja säästvate taimedega Enel Green Power (EGP) kontserni kaudu. Kirjutamise ajal on Eneli aktsiad noteeritud Itaalia börsil 7,87 euro juures, nädala tootlus on + 2,75% ja aastane tootlus + 25,78%.

Meie põhjaliku artikli kaudu saate teada, kuidas osta Eneli aktsiaid turvaliselt ja kaasaegsel kauplemisel, teenides nii aktsia tõusu kui ka languse. Kui olete juba alustanud, andke meile allpool toodud kommentaarides teada, mida arvate, või esitage meile oma kahtlused ja küsimused.